Leer goereren!: “Hoe word ik goeroe

Een minicursus in tien stappen

Welkom in deze kleine cursus ‘Hoe word ik goeroe?’. U zet hiermee een goede stap. Gefeliciteerd! Want uw grootste wens gaat in vervulling: ook u gaat goeroe worden. Snel en simpel. Ik leer u daarvoor een eenvoudig stappenplan. Doorloop het pad en u verwerft het goeroeschap. Het is een doortimmerde methode, omdat hij gebaseerd is op eeuwenoude praktijkervaring van vele goeroes en aspirant-goeroes. Goereren kun je leren.
Voordat u met de stappen begint eerst wat basiskennis. Een goeroe (vrouwelijk: goerin) is iemand die met gebakken lucht minimaal 15.000 euro per dagdeel verdient. Het motto van onze cursus is niet voor niets: met hoop verdien je een hoop. Goeroes hebben volgelingen en leerlingen. U gaat dus school maken. En dat kan overal. Want goeroes zijn werkzaam in de ‘spirituele’ wereld maar ook in die van de managementconsultants en de bedrijfsadviseurs. U heeft dus keuze uit een breed werkterrein. Eigenlijk kunt u overal aan de slag, overal waar onzekerheid heerst. Want wat u biedt, is redding.

De tien stappen
Wie goeroe wil worden, moet tien stappen zetten. Eigenlijk negen, omdat de laatste stap, de ‘wow-stap’, permanent is. Het is van belang dat u elke stap in rust neemt en met vol bewustzijn. U krijgt het hoogste rendement als u veel oefent. En wanneer u weerstand ervaart bij een stap, u bent het er niet mee eens of u vindt het flauwekul bedenk dan dat u echt op de goede weg bent. Weerstand is een oefening in overgave en loslaten, een fase in uw eigen proces. Succes! “

Voor de tien stappen volg de link!

Advertenties

Gepubliceerd door

Kees Dullemond

trainer en coach.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s