Wie?

Kees Dullemond (1959)
trainer en coach

Na een loopbaan als trainer en opleider bij een grote Nederlandse bankverzekeraar, is hij tien jaar geleden begonnen met zijn eigen bureau. Hij is door het New York Training Institute for NLP en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gecertificeerd als practitioner en masterpractitioner NLP, en heeft vervolgens de tweejarige vervolgopleiding tot Transpersoonlijk Coach Counselor (TCC) gevolgd bij Arcturus in Kessel, België.

Hij koppelt dit aan een gedegen spirituele vorming. Vanaf zijn 18e zit hij op meditatie-kussentjes en in 1994 is hij leerling geworden van de lama’s van het Tibetaans Instituut in België. Mediteren en mindfulness zijn een integraal deel van zijn leven.

Op 25 november 2001 nam hij toevlucht. Dit is een ceremonie waarbij hij ‘officieel’ boeddhist werd. Zijn dharma-naam is Karma Tseundru Tarchin. Wat zoveel betekent als voleinding door toewijding.  Het Boeddhisme is een belangrijke inspiratie-bron voor zijn leven en werk.

In 2011 heeft hij Mindable opgericht  om zijn droom, stilte en aandacht terugbrengen in deze hectische tijden, te realiseren. Vanuit Mindable werkt hij met diverse partners samen.

Mail: kees@mindable.nl of bel: 06-54752180 !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s